Artikel i Costume

Dec 01, 2013

Har du også alt for meget i garderoben, som du aldrig bruger? Og vil du egentlig hellere fylde den med varer fra den nye sæson? Så sælg dit tøj i en af de mange luksusgenbrugsbutikker, som tager tøj i kommission. I stedet for at bruge tid og energi på mere eller mindre udbytterige loppemarkeder og mange timer på Trendsales, kan du læne dig tilbage, mens andre gør arbejdet for dig.

De fleste butikker giver dig omkring halvdelen af salgsprisen, og mange tager kun imod mærkevarer – dog i forskellige prisklasser. For alle butikker gælder det, at de kun modtager kun rent tøj i god stand og ind i mellem med krav og rens og strygning, inden du afleverer det.

Herunder kan du se, hvor du finder den nærmeste luksusgenbrug, som tager imod dit brugte tøj. Brug også butikkerne til at finde luksuriøse mærker til gode priser.

Second

Butikken Second forhandler og modtager blandt andet tøj fra Stella McCartney, Marni og 3.1 Phillip Lim. Men du kan også aflevere dine fejlkøb fra lidt billigere mærker som By Malene Birger og Baum und Pferdgarten.

Østerbrogade 126, København Ø, 3555 6969, Second.dk

Læs hele artiklen her